Events

Highlight van verschillende evenementen, voorstellingen, projecten en feesten

eerst volgende show

Kharaz | 24 juni 2023

 

Eens in de 3 jaar organiseert de dansschool een dansvoorstelling uitgevoerd door de showgroep en alle leerlingen van de dansschool. Altijd een groot succes!  Maar tussendoor zijn er ook leuke feesten te beleven. Heerlijke dansfeesten voor iedereen die houdt van Arabische muziek, gezelligheid en entertainment. Lees snel verder om te kijken welk evenement er gepland staat. 

 

Kharaz

Een Orientaalse dansvoorstelling uitgevoerd door alle leerlingen van de dansschool

Kharaz

Inleiding
 
Kharaz betekend ‘kraal’ in het Arabisch. Het is een metafoor voor de verbinding die alle dansers samen vormen (tot sieraad/samen dansen). Het is ons overkomen tijdens COVID – iedereen danste vanuit de woonkamer met me mee. Veerkrachtig, soms zwaarmoedig, maar altijd bleven we verbonden door muziek en dans. De dansschool fungeerde als spil maar had niet overeind kunnen blijven zonder deze fantastische leerlingen! EN het mooiste is dat we kwamen er sterker uitkwamen. Na regen komt echt zonneschijn.
 
info
24 juni 2023   |      Der Aa-theater Groningen
 
Ticket aan de deur: 14,- 
Ticket sponsor: 5,-
 
Middagvoorstelling start 15:30 uur
Avondvoorstelling start om 20:00 uur 
De deuren zijn 30 minuten van te voren open.
 
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar!
*Wil je aan de deur een kaartje kopen dan kan dat. Aan de deur kost een kaartje 14,- euro (pin).
 
Kharaz word gesponsord door Psycholoog Groningen  en verschillende particulieren die via de website en sponsorticket hebben gekocht. Onze dank is groot!