Voel je soepel, ontspannen, geaard en energiek!

In de dansschool kan je terecht voor Buikdans lessen en Reda Stijl (Egyptische folklore) lessen zowel vanuit de sfeervolle zaal EN online te volgen; vakkundig, laagdrempelig, inspirerend, leerzaam en gezellig.

Door het buikdansen voel je je vrouwelijk, ontspannen en geaard en werk je oa. aan je techniek en muziekinterpretatie en daarbij leer je over de culturele context en achtergrond van de dans.

Wil je meer weten over deze prachtige dans? Ga dan naar de link

Kan je het makkelijk leren?

Buikdansen is voor iedereen! Mensen van jong tot oud, van dik tot dun; iedereen kan het leren. De één kiest ervoor om buikdans tot in de puntjes te leren, de ander ziet buikdans meer als een lekker uurtje ontspanning en beweging. En beide (of alles ertussen in) is goed! Er zijn verschillende niveaus zoals Basis, Verdieping en Showgroup (op uitnodiging) zodat elke leerling zich na de les zich succesvol voelt.

Wist je dat je ook online kan meedoen? Elke les wordt hybride gegeven, er zijn leerlingen in de zaal maar ook leerlingen die tegelijk via Zoom vanuit hun woonkamer meedoen. Zo ben je niet afhankelijk van locatie om mee te doen met de buikdans of Reda stijl lessen.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets anders dan anders. Eeke krijgt door haar enthousiasme en liefde voor dans iedereen in beweging en dan ook nog op wereld muziek en met verschillende verschillende dansstijlen. Van dansen bij bellydance kun je niet anders dan heel vrolijk worden! – Elisa