Animal Flow

bij deze stoere en speelse les werken we aan

kracht en mobiliteit

Animal Flow

Deze les focust zich op het versterken van je lichaam (krachtcentrum) en het verbeteren van je mobiliteit en balans. De les heeft een specieke opbouw die elkaar perfect aanvullen: Animal Flow, Natural Movement en ontspanning – een heerlijke speelse en stoere work-out les op muziek!

Voor wie is deze les?

Voor iedereen die zich krachtiger en mobieler wilt voelen. Elke beweging wordt uitgelegd met progressies (meer uitdaging) of regressies (meer ondersteuning). 

Wat heb ik nodig?

Yogamatje (het liefst extra groot of meerdere naast elkaar),  flesje water, sportkleding. We bewegen op blote voeten.

Animal Flow
Animal Flow is een grond gebaseerde bewegingsvorm die elementen uit yoga, breakdance, capoeira en gymnastiek combineert. Het is een serie mobiliteit- en krachtoefeningen op blote voeten die allemaal op of laag boven de grond plaatsvinden. 
MovNat
Fitness voor de echte wereld - kruipen, rollen, hangen, tillen, gooien... Je leert alle essentiele bewegingen waar je in het dagelijkse leven veel plezier van kan hebben. Bij MovNat werk je aan kracht, mobiliteit en mindset.
Dans
Dans is onze levensvreugde, het is drempelverlagend, verbindend, stromend en ja ook gewoon heel gezellig! Deze les is absoluut geen dansles, maar we dansen wel tussendoor om te ontspannen en te ontladen. De dans kan worden afgewisseld met zelfmassage, ontspanning en stretches.
Previous slide
Next slide
‘Ik vind het leuk dat je op een heel andere manier bezig bent met kracht en mobiliteit, het helpt me in het dagelijkse leven beter te bewegen en ik voel me steeds sterker’. ‘Ik hou niet van grondoefeningen, maar door deze specifieke opbouwende oefeningen lukt het me en vind ik het nog leuk ook!’
greem
Dea
leerling