Een motherblessing of babyshower is een gezellige en intieme manier om de zwangerschap te vieren en de aanstaande moeder bij te staan bij de geboorte van haar kindje. De invulling hiervan kan worden aangepast naar de wens van de aanstaande moeder of als het een verrassing is naar diegene die het organiseert. Het is belangrijk dat de wens en de behoefte van de moeder voorop staat.

Als danseres en moeder van twee kindjes weet Leana als geen ander hoe bijzonder het is om leven in je te dragen en dat mag gevierd worden! Zie hier een dansfilmpje van Leana 7 maanden zwanger.


ONTVANGST

We nemen plaats aan de gezellige tafel en drinken thee en wat lekkers, leana houdt het welkomst woord en misschien wilt 1 van de vrouwen daarbij aansluiten.

BUIKDANSEN

De zwangere en de deelnemers krijgen een heupsjaal en prachtige rok aan en er volgt een inspirerende buikdansworkshop. Gezelligheid gegarandeerd!

VROUWENCIRCEL:

Bij de Motherblessing hoort een vrouwencircel, natuurlijk kunnen we daar in overleg vorm aan geven. Alle vrouwen geven daarna een geschenk aan de zwangere. Terwijl ze het geschenk aanbieden, wenst iedere vrouw de zwangere iets moois toe tijdens de zwangerschap of bevalling. Er wordt vanuit positiviteit gesproken naar de toekomstige moeder. Het geschenk kan iets zijn uit de natuur, een gedicht, een verhaal… iets persoonlijks.

HAPJES EN DRANKJES

Na de vrouwencircel is er munt thee en Arabische lekkernijen om samen van te genieten. Lekker eten hoort zeker bij een babyshower!

Cadeau voor de zwangere van de Dansschool: Een proefles buikdansen of Bellyfit te gebruiken binnen 1 jaar na de bevalling.

Praktisch:

Duur: twee uur

Locatie: Timpweg 3, De Witte Schuit in Groningen

Kosten:

Aanwezig: thee, versnaperingen, kleding voor iedereen.