Babyshower / Motherblessing

Een gezellige en intieme manier om de zwangere te ondersteunen naar de geboorte en transitie naar het moederschap.

Een motherblessing of babyshower is een gezellige en intieme manier om de zwangerschap te vieren en de aanstaande moeder bij te staan bij de geboorte van haar kindje. De invulling hiervan kan worden aangepast naar de wens van de aanstaande moeder of als het een verrassing is naar diegene die het organiseert. Het is belangrijk dat de wens en de behoefte van de moeder voorop staat.

Als danseres en moeder van twee kindjes weet Leana als geen ander hoe bijzonder het is om leven in je te dragen en dat mag gevierd worden!

Wat een fantastische motherblessing hebben we gehad bij Leana! Zoekende naar een origineel idee voor de babyshower van mijn zusje stuitte ik op haar website. Het buikdansen sprak mij gelijk aan. Eenmaal aan de telefoon met Leana werd ik nog enthousiaster. Deze motherblessing is niet zomaar een verrassing voor de aanstaande mama, maar een ceremonie waarbij zij wordt omringd door liefde en kracht om haar voor te bereiden op de komende bevalling en het moederschap. Leana weet hoe ze een mooi programma in elkaar zet en gaat flexibel om met de wensen van de groep. We zijn je erg dankbaar voor deze waardevolle avond!!!

Mogelijkheden

Ontvangst

We nemen plaats aan de gezellige tafel en drinken thee en wat lekkers, leana houdt het welkomst woord en misschien wilt 1 van de vrouwen daarbij aansluiten.

Buikdansen

De zwangere en de deelnemers krijgen een heupsjaal en prachtige rok aan en er volgt een inspirerende buikdansworkshop. Gezelligheid gegarandeerd!

Vrouwencircel

De vrouwencircel kan in overleg worden samengesteld, bijvoorbeeld: het maken van een grote kaars (die bij de bevalling kan worden aangestoken) – het geven van geschenken en wens aan de zwangere – het binden van een gouden koord met korte meditatie…

Hapjes en drankjes

Na de vrouwencircel is er munt thee en Arabische lekkernijen om samen van te genieten. Lekker eten hoort zeker bij een babyshower!

Cadeau

Voor de zwangere volgt nog een cadeau van de Dansschool: Een zelfgekozen proefles te gebruiken binnen 1 jaar na de bevalling.

 

Praktisch:

Duur: in overleg, maar ieg twee uur.

Locatie: Timpweg 3, De Witte Schuit in Groningen

Kosten: op aanvraag

Aanwezig: verse muntthee, versnaperingen, kleding voor alle deelnemers en zwangere.

Motherblessing

Wil je een aangepast programma, heb je vragen of ideeen. Neem gerust contact op via leana.artofbellydance@gmail.com