Performances

Bruiloften, culturele evenementen, projecten, bedrijfsfeesten

Solo performances, showgroup, zaffa en live muziek - altijd

Verrassend, stijlvol en origineel

 

 

Voor stijlvol entertainment op uw bedrijfsfeest, bruiloft, festivals of theater kunt u hier informatie vinden  Wervelende sluierdansen, spannende drumsolo’s of interactie met het publiek is allemaal mogelijk.

Het optreden wordt altijd aangepast aan de doelgroep en het concept van het feest. Groepsoptredens zijn ook mogelijk, deze worden door Group Arabesque o.l.v. Leana verzorgt. Heeft u een Arabische band ingehuurd? Leana danst ook op live muziek!

Beelden

Bij deze een aantal video's van Leana en showgroup Group Arabesque

Praktische informatie

Elk optreden kan in overleg worden aangepast aan je wensen. Neem gerust contact op met Leana voor meer informatie. 

IMG_9193

Short & Sweet

solo performance Leana

160 vanaf
  • Deze show is perfect als u uw gasten aangenaam wilt verrassen met een kort maar krachtig optreden. De show bestaat uit een wervelende dans met de sluier, vrolijke stokkendans (folkore) met aansluitend een typisch Egyptische dans waarbij eventueel de gasten mee kunnen doen. De show eindigt met een spectaculiare drumsolo dans door Leana. Uiteraard wordt de hele show gedanst in prachtige kostuums
  • De prijs is excl. reiskosten vanaf Groningen en 9% BTW
FB_IMG_1537729332679

Double the fun

solo performance

250 vanaf
  • Deze show is perfect als u uw gasten aangenaam wilt verrassen en tegelijkertijd wilt laten kennismaken met het gevarieerde repertoire van Egyptische buikdans. De show bestaat uit een samengesteld programma van wervelende dansen met de sluier (bij genoeg ruimte worden de Isis Wings gebruikt), vrolijke folklore dansen uit Upper-Egypt, Khaliji dans uit Saudi Arabie, spectaculaire drumsolo dans en als gewenst interactie met het publiek.
FB_IMG_1630999850720

Exclusive

Solo danseres Leana + Group Arabesque

450 vanaf
  • Wilt u een afwisselende, stijlvolle en unieke show, boek dan Group Arabesque. Deze showgroup bestaat uit 6 danseressen o.l.v. Leana, die in formatie, groep, duo en solo in 1 set zullen dansen. Dit zorgt voor snelle kostuumwisselingen en een prachtig afwisselende show. De set en invulling van het optreden wordt in overleg met de klant samengesteld.

Group Arabesque

mogelijkheden