Performances

Bruiloften, culturele evenementen, projecten, bedrijfsfeesten

Solo performances, showgroup, zaffa en live muziek - altijd

Verrassend, stijlvol en origineel

Optredens

Wervelende sluierdansen, folklore shows, of live muziek - een buikdanseres maakt het evenement onvergetelijk! 

Ik was zeer onder de indruk en zelfs geraakt door de dansvoorstelling Kharaz in Groningen. Wat een prachtige dansen, muziek, verhaal. De kostuums, de overgangen, de dynamiek tussen de verschillende dansen, het programmaboekje, de spetterende finale met zelfs een gechoreografeerd fotomoment....alles klopte. Leana's werk met en voor de oriëntaalse dans is ongeëvenaard. Dank je wel!

Patricia Jonker Toeschouwer buikdansshow Kharaz

Leana heeft voor de 80e verjaardag van onze goede vriend Hendrik Jan een fantastisch optreden gegeven. Op het podium van onze stamkroeg, de Kroeg van Klaas. Het was sprookjesachtig, betoverend, wervelend en muzikaal! Ook heerlijk om met Leana mee te dansen, buikdansen is heel aanstekelijk hebben we gemerkt! Kortom een echte belevenis! We hebben er allemaal enorm van genoten. Leana, bedankt!

Petra Vos klant 2023

Wat een prachtig en gevarieerd en kleurrijk programma! Sprankelend en mooi. Top!

VNVA Grooten klant 2022

Beelden

Bij deze een aantal video's van Leana en showgroep Arabesque

Praktische informatie

Elk optreden kan in overleg worden aangepast aan je wensen. Neem gerust contact op met Leana voor meer informatie. 

IMG_9193

Surprice performance

solo performance Leana

180 vanaf
  • Deze show is perfect als u uw gasten aangenaam wilt verrassen met een kort maar krachtig optreden. De show bestaat uit een wervelende dans met de sluier, vrolijke stokkendans (folkore) met aansluitend een typisch Egyptische dans waarbij eventueel de gasten mee kunnen doen. De show eindigt met een spectaculiare drumsolo dans door Leana. Uiteraard wordt de hele show gedanst in prachtige kostuums
  • De prijs is excl. reiskosten vanaf Groningen
FB_IMG_1537729332679

Double the fun

solo performance

260 vanaf
  • Deze show is perfect als u uw gasten aangenaam wilt verrassen en tegelijkertijd wilt laten kennismaken met het gevarieerde repertoire van Egyptische buikdans. De show bestaat uit een samengesteld programma van wervelende dansen met de sluier (bij genoeg ruimte worden de Isis Wings gebruikt), vrolijke folklore dansen uit Upper-Egypt, Khaliji dans uit Saudi Arabie, spectaculaire drumsolo dans en als gewenst interactie met het publiek. De prijs is excl. reiskosten vanaf Groningen
FB_IMG_1630999850720

Exclusive

Solo danseres Leana + Arabesque

450 vanaf
  • Wilt u een afwisselende, stijlvolle en unieke show, boek dan Arabesque. Deze showgroup bestaat uit 6 danseressen. Samen verzorgen we verschillende programma's (Glamourshow, Journey through Egypt, Zaffa). Een prachtige afwisselende en stijlvolle show. De set en invulling van het optreden wordt in overleg met de klant samengesteld.