Workshops

Boek een workshop in Groningen of op locatie

Vrijgezellenworkshops, cultuureducatie op scholen, kinderfeestjes.. het is

Gezellig, verbindend, leren

Vrijgezellenworkshop

Deze actieve en gezellige workshop is speciaal voor gemaakt om iemand in het zonnetje te zetten, zoals een jarige of aanstaande bruid. Leana zorgt voor prachtige professionele buikdanskleding voor de aanstaande of jarige en neemt heupsjaaltjes, rokken en topjes mee voor de rest van de vrouwen. Door middel van uitleg, samen dansen, groepsopdrachten en kringdansen maken we de basis eigen en heb je tegelijkertijd een leuke tijd met elkaar. 

Na de dansworkshop volgt nog een einddans door Leana en maken we uiteraard mooie groepsfoto’s in de outfits.

Praktische informatie:

Duur: 75 minuten

Kosten: €100,- euro*

*tot 10 personen. Elke persoon extra: 5,- euro

Heb je specifieke wensen, mail dan voor meer informatie naar leana.artofbellydance@gmail.com of stuur een apje naar: 0640779246

Dit bedrag is inclusief:

  • Gebruik rokken, heupsjaaltjes, topjes voor alle deelnemers.
  • Compleet kostuum voor de jarige/aanstaande.
  • Kort optreden door Leana.

Dit bedrag is exclusief:

  • Reiskosten (wanneer het buiten Groningen is).
  • Danszaal (27,50 in Groningen of op locatie).
  • 21% BTW

Leana heeft een ontzettend gezellige workshop buikdansen gegeven tijdens het vrijgezellenfeest gister! Ze zorgde voor een goede sfeer waarbij het voor ons allemaal laagdrempelig en veilig voelde om actief mee te doen. Geen schaamte of twijfels, gewoon plezier! We vonden het allemaal leuk om te doen en knap van Leana hoe ze als vanzelfsprekend de juiste sfeer creëerde. Heel erg leuke manier om kennis te maken met buikdansen! De prachtige dans van Leana op het eind enthousiasmeerde ook ontzettend om nog eens te willen gaan buikdansen’.

Irene vrijgezellenworkshop

Buikdansen stond al heel lang op ons lijstje om te doen samen met de vrouwenclub en wat was het fantastisch! Alle kleding die ze voor ons had was al heel mooi en door het enthousiasme voelde iedereen zich op haar gemak. Super bedankt voor de heerlijke avond!

Norah vrouwenworkshop

Gisteren kwam Leana bij ons thuis als verassing voor onze vriendin die 50 werd. Ook al vonden sommigen het best spannend, iedereen stond binnen de korste tijd met de heupen te schudden. Het was heerlijk om samen met andere vrouwen kennis te maken met de dans op zon ontspannen en gezellige manier. Absoluut een aanrader!

Rianne verjaardagsfeestje