\

Een leerling zei eens ‘ik leer nog altijd van jou, omdat je zelf ook doorleert’. Dat vond ik een heel waardevol compliment. Ik lees daarom ook graag terug hoe je een show, les of workshop hebt ervaren. 

En ben jij benieuwd of de dansschool wat voor je is? Lees dan gerust wat andere mensen erover zeggen. 

Wil je zelf een berichtje achterlaten, dan waardeer ik dat enorm. Klik op deze link om je berichtje achter te laten. 

Reviews optredens en shows

Peter Verzijlcollega buikdans
Lees verder
'Mijn complimenten nogmaals voor de geweldige voorstelling van gisteren ! Afwisselend, divers, ingetogen, uitbundig, reflectief, vrolijk, verrassend, ontroerend, keurig verzorgd: alles zat erin om het mooi te laten zijn'.
Hanneke van Brakelcollega en leerling
Lees verder
Jouw kunstzinnigheid in combinatie met je energie maken het mogelijk dat andere mensen kunnen stralen op een manier die anders nooit in hun bereik had gelegen. Ik zie dat in ons groepje, ik zie dat bij de andere groepen, ik zie dat bij mezelf. Dat is heel bijzonder, dat is een gave. Je leerlingen vertrouwen jou - vertrouwen erop dat als jij zegt dat ze iets kunnen dat ze dat dan ook echt kunnen (na twee maand op een podium staan om maar wat te noemen) en je maakt dat volledig waar. Natuurlijk gingen er gisteren dingen niet helemaal goed en miste iedereen wel een pasje of wat, maar het overweldigende gevoel is dat je deel uitmaakt van een fantastische show waar je trots op kan zijn. En dat de show trots is op jou. Dat iedereen daarin een gewaardeerd plekje heeft en dat dat niet afhangt van of je een ‘queen bee’ bent.
Nora Ankertoeschouwer
Lees verder
Het was een prachtige voorstelling gemengd met verschillende emoties. Van vrouwelijke kracht tot kwetsbaarheid van zwaar tot sierlijk en vrij! Enorm genoten van alle indrukken.
Samieracollega buikdansen
Lees verder
'Je show was GEWELDIG! Zo verfijnd, zo origineel! Mijn 2 vriendinnen, die 'niks' met buikdansen hebben, waren overdonderd van de schoonheid. Ze zeiden vooral: jong en iets ouder, slank en iets dikker, ervaren en beginners, al die powervrouwen staan gewoon op het podium te schitteren. Wat jij brengt is echt the Art of Bellydancing!'
Yvonne Lambertsleerling
Lees verder
Wat heb ik in een korte tijd veel geleerd! Super leuke sfeer tijdens de lessen. En nu afgelopen zaterdag een optreden gedaan, waarvan ik dacht dat ik dat nooit zou durven. Dank je Leana ( Eeke), dat je mij dat vertrouwen hebt gegeven.
Patricia Jonkercollega buikdans
Lees verder
Ik was zeer onder de indruk en zelfs geraakt door de dansvoorstelling Kharaz in Groningen. Wat een prachtige dansen, muziek, verhaal. De kostuums, de overgangen, de dynamiek tussen de verschillende dansen, het programmaboekje, de spetterende finale met zelfs een gechoreografeerd fotomoment....alles klopte. Leana's werk met en voor de oriëntaalse dans is ongeëvenaard. Dank je wel!
Fam Boomtoeschouwers
Lees verder
We vonden de voorstelling zo prachtig en gevoelsvol! Onze complimenten! Het onderwerp was zo goed gekozen, het heeft me goed gedaan en het heeft me soms ontroerd. Jouw solo Eeke was zooo goed en mooi, ik heb er geen woorden voor. Heel hartelijk dank Jullie Allemaal voor deze prachtige show! Op naar het volgende jaar:) Met vriendelijke groet, Arnold en Dora Boom.
Petra Vosklant optreden
Lees verder
Leana heeft voor de 80e verjaardag van onze goede vriend Hendrik Jan een fantastisch optreden gegeven. Op het podium van onze stamkroeg, de Kroeg van Klaas. Het was sprookjesachtig, betoverend, wervelend en muzikaal! Ook heerlijk om met Leana mee te dansen, buikdansen is heel aanstekelijk hebben we gemerkt! Kortom een echte belevenis! We hebben er allemaal enorm van genoten. Leana, bedankt!
Ineke Kluterklant optreden
Lees verder
We hebben gisteravond genoten van een fantastisch optreden. Was een leuk interactief optreden. Nogmaals dank jullie wel. Toppers!
Laudie Francken collega buikdans
Lees verder
Expiriment, humor, traditie wisselde elkaar af - een voorstelling om trots op te zijn - Laudie Francken
Vorige
Volgende

Reviews van leerlingen

Gerdaleerling
Lees verder
Het enthousiasme van Leana is aanstekelijk! Haar gedegen uitleg over de bewegingen en een goede sfeer zorgen voor vertrouwen. Zij weet je positief te stimuleren om net even door te gaan daar waar je zelf wilde stoppen. Dit zonder te forceren. Er is een goede balans tussen inspanning en ontspanning!
Elisaleerling
Lees verder
Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets anders dan anders. Eeke krijgt door haar enthousiasme en liefde voor dans iedereen in beweging en dan ook nog op wereld muziek en met verschillende verschillende dansstijlen. Van dansen bij bellydance kun je niet anders dan heel vrolijk worden!
Esther Marksleerling Bellyfit & Core, Play and Flow
Lees verder
Ik heb jaren lang Bellyfit en Core and Flow met ontzettend veel plezier gevolgd! Wegens werk helaas moeten stoppen. Ik vind het altijd erg leuk om heen te gaan, omdat Leana met volle enthousiasme les geeft. Ze ziet iedereen in de les als individu en ze zorgt tijdens de les dat op wat voor niveau je ook zit je alles uit jezelf kan halen met een dosis liefde, spirit en enthousiasme! Omdat iedereen zo lang les bij haar heeft voelt het altijd als een warm welkom om te komen sporten! Ontzettend leuke leerlingen. Toegewijd en dat is alleen al mooi om te zien.
Moniqueleerling buikdans
Lees verder
Leana is een superjuf.😊 Geeft heel leuk en motiverend les. Haar enthousiasme is erg aanstekelijk. De lessen zijn heel afwisselend. Naast danstechniek, neemt ze je ook mee in de achtergrond van de verschillende dansstijlen.
Dea Boomleerling buikdans en Core, Play & Flow
Lees verder
Ik houd ontzettend van dansen en daarom ben ik bij Leana helemaal op de goede plek. Ik leer elke les weer wat nieuws en voel me er heel veilig en vrij. En de sportlessen zijn ook super! Ik voel de volgende dag dat ik wat gedaan heb en mijn spieren moe zijn, zonder dat ik echt pijn heb. Dat heb ik eerder nog niet zo ervaren met andere sportlessen. Top!
Arianne Pierikleerling buikdans & Core, Play & Flow
Lees verder
Sinds de eerste lockdown (maart 2020) biedt Leana alle lessen nu ook online aan, via Zoom. Ik ben super blij dat ik vanuit een andere woonplaats nu weer mee kan doen met alle lessen! Leana heeft zich heel snel aan weten te passen aan deze nieuwe manier van lesgeven, waardoor de kwaliteit van de online lessen ook heel goed is, mits je eigen internetverbinding goed werkt 😉
Pegahleerling buikdans
Lees verder
Leana is een hele goede aardige fantastische docent met heel veel kennis de lessen zijn positief, gezellig en motiverend ik ga er met heel veel plezier heen
Debby Smedesleerling buikdans
Lees verder
Al meer dan 13 jaar dans ik af en aan bij Leana en ik blijf terugkomen! Het zijn leuke, leerzame en vrolijke lessen van een zeer creatief en getalenteerd danseres en docent!
Arianne Pierik
Arianne Pierikleerling buikdans, bellyfit
Lees verder
Al ruim 10 jaar volg ik lessen (buikdans en Bellyfit) en workshops en heb ik het geluk haar prachtige choreografieën aan het publiek te mogen showen als danser in Group Arabesque. Leana is een fantastische docent met een ongelooflijke hoeveelheid aan kennis over (onder andere) Egyptische dans en Arabische muziek, geschiedenis en cultuur. Ik ben nog niet lang uitgeleerd dus ondanks mijn verhuizing naar het westen van Nederland reis ik nog altijd regelmatig af naar Groningen. Leana creëert een gezellige, positieve, motiverende en veilige sfeer in haar lessen en weet je tijdens de Bellyfit en Bellyfit Flow lessen flink te laten zweten én genieten! Daarnaast is Leana een zeer getalenteerd performer en geniet ik elke keer nog weer van haar stralende en zowel zachte als krachtige uitstraling, prachtige dansen, kostuums en muziekkeuze en indrukwekkende techniek! Als je op zoek bent naar een leuke en goede dans-/ sportdocente en/of geweldige act: zoek niet verder en ga voor Leana 🙂
Vorige
Volgende

Reviews van workshops

Ellenkennismakingsworkshop
Lees verder
Leuke workshop buikdansen op locatie gehad. Voor we het wisten deden we leuke dansbewegingen en leerden we iets over de oorsprong van buikdansen. Zowel de dans als de workshop is flexibel en ik zou het zeker aanraden om eens met een groepje mensen te doen!
Corien Kammingaworkshop Babyshower/Motherblessing
Lees verder
Wat een fantastische motherblessing hebben we gehad bij Leana! Zoekende naar een origineel idee voor de babyshower van mijn zusje stuitte ik op haar website. Het buikdansen sprak mij gelijk aan. Eenmaal aan de telefoon met Leana werd ik nog enthousiaster. Deze motherblessing is niet zomaar een verrassing voor de aanstaande mama, maar een ceremonie waarbij zij wordt omringd door liefde en kracht om haar voor te bereiden op de komende bevalling en het moederschap. Leana weet hoe ze een mooi programma in elkaar zet en gaat flexibel om met de wensen van de groep. We zijn je erg dankbaar voor deze waardevolle avond!!!
Inavrijgezellenworkshop
Lees verder
Leana heeft een ontzettend gezellige workshop buikdansen gegeven tijdens het vrijgezellenfeest gister! Ze zorgde voor een goede sfeer waarbij het voor ons allemaal laagdrempelig en veilig voelde om actief mee te doen. Geen schaamte of twijfels, gewoon plezier! We vonden het allemaal leuk om te doen en knap van Leana hoe ze als vanzelfsprekend de juiste sfeer creëerde. Heel erg leuke manier om kennis te maken met buikdansen! De prachtige dans van Leana op het eind enthousiasmeerde ook ontzettend om nog eens te willen gaan buikdansen’.
Vorige
Volgende