Leeuwarden 

Het zal voor nieuwe en oude leerlingen een verrassing (en teleurstelling) zijn dat ik definitief heb besloten om in Leeuwarden te stoppen. Ik geef al meer dan 10 jaar les in Leeuwarden, met op het hoogtepunt 3 volle buikdansgroepen op 1 avond. Ik heb daar les kunnen geven aan fantastische leerlingen, mooie gesprekken gevoerd en buikdansen op de kaart kunnen zetten. Ook heb ik leerlingen zien groeien in hun dans, hun zelfvertrouwen en hun kracht. Dit is eigenlijk de voornaamste reden waarom ik nog altijd al die jaren naar Leeuwarden op en neer ben gegaan.  
Echter, is het leerlingen aantal de laatste 2 jaar sterk terug gelopen. De tijd die ik kwijt ben met reizen, de betaling van de reis, de zaal, de oppas weegt allang niet meer op tegen de verdiensten. En hoewel ik een geweldige groep loyale Bellyfit en buikdans leerlingen heb en ik weet dat er weinig alternatieven zijn ga ik toch die knoop doorhakken.. Ik moet het komende jaar wat vaker ‘nee’ zeggen zodat er ruimte ontstaat voor andere dingen. 
Ik hoop dat jullie begrijpen dat dit niet alleen een zakelijke beslissing is, maar ook een emotionele. 
Voor alle leerlingen: Jullie zijn zeker welkom in Groningen!  Ook organiseer ik regelmatig workshops waar je aan mee kan doen en ben ik te boeken voor coaching en privé-lessen. Ik hoop jullie te blijven volgen en in de toekomst weer te zien <3