Op vrijdagavond 13 december is het zover! Het Der-Aa theater wordt omgetoverd tot een danszaal waar we de heupen kunnen losgooien en kunnen genieten van een prachtige buikdansshow, DJ (Karam Shabat) EN swingende live muziek door Tarab! ❤

Hafla betekent in het Arabisch ‘feest’. Het is DE gelegenheid om te kletsen met je dansvriendinnen/vrienden, een mooi optreden bewonderen en natuurlijk tijd om te shimmie’en met je dansbuddies op de toffe beats van Tarab en DJ Karam.

Live muziek! Tarab

Tarab In moderne Raï zoals die van Tarab is er een combinatie van de westerse manier van muziek maken en de Noord Afrikaanse geïmproviseerde structuren. Door middel van een “liedjes” structuur (couplet/refrein/solo) worden improvisaties doorgevoerd die sterk gerelateerd zijn aan de tekst. Met haar onweerstaanbare ritmes, melodieën en zang vanuit het hart staat de Raï van Tarab garant voor een wervelend concert!

Bezetting: Karam Shebat (Syrië) - vocalen Özhan Acikbas (Turkije) – saz, vocalen Ahmed Bouhaous (Algerije) – toetsen Jeroen van Olphen (Nederland) – drums Benson Itoe (Kameroen) – elektrische bas Rudmer van der Meer (Nederland) – elektrische gitaar Momo Bouhanna (Algerije) - darbouka

Bellydance Show

Geniet van optredens door danseressen die zich hebben opgegeven voor het open podium!

DJ Karam Shabat

DJ Karam Shabat is de DJ van de avond! Dit multi-talent komt uit Syrië en is zanger, danser, gitarist, producer, videograaf en DJ. Hij heeft conservatorium afgerond en studeert nu aan de Pop Academie in Leeuwarden. Naast zijn muzikale ambities is hij ook een gedreven danser, zo was hij Nederlands Kampioen Salsa Cubano 2019. Bij de Hafla draait hij onder andere Arabisch, Pop, Shaabi, Tarab, Reggaeton en R&B. Gegarandeerd een feestje dus!

Praktische informatie

Vrijdagavond 13 december

Der Aa-theater in Groningen

Aanvang: 20:00 uur (tot ong 23:30 uur)

Dresscode: Halfa Chique (glitterssss ;-))

Ticket: 12,-euro in voorverkoop. Of 15,- euro aan de deur.

Het facebook evenement: